(Hybride) Warmtepompen

CVI Texel heeft erg veel ervaring met het installeren van warmtepompen.
Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op.

In Nederland is de meest voorkomende vorm van verwarming een CV-ketel gestookt op gas. Algemeen bekend is dat de gasvoorraad niet voor eeuwig is en alternatieve warmtebronnen winnen terrein. Verreweg het beste alternatief is de warmtepomp.

Wat is een Warmtepomp

Een warmtepomp maakt slim gebruik van de al aanwezige warmte in een bron. Deze warmte wordt gebruikt als energie om nog meer warmte op te wekken

principe warmtepomp

Een warmtepomp maakt gebruik van de natuurkundige principes zoals verdampen en condenseren. Bij het verdampen van een vloeistof neemt de warmtepomp warmte op en geeft deze vervolgens vrij bij het condenseren van de vloeistof. Bij deze overdracht van warmte wordt gebruik gemaakt van natuurlijk bronnen van warmte, zoals de buitenlucht, de aarde of een waterbron. De warmte wordt van een natuurlijk bron opgenomen, vergroot en binnen afgegeven.

Besparing

Met de aanschaf van een warmtepomp bespaart u op uw maandelijkse lasten. U gebruikt namelijk helemaal geen gas meer voor het verwarmen van tapwater of het verwarmen van uw huis of bedrijf. Hoeveel u per maand aan gas gaat besparen kunnen wij voor u berekenen.

Subsidie

De overheid stimuleert duurzame energie en stelt daarom subsidie ter beschikking. Deze subsidie heet: investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). CVI Texel werkt alleen met warmtepompen die hiervoor in aanmerking komen. De hoogte van de subsidie is per warmtepomp verschillend.

CVI Klimaatbeheersing

CVI Klimaatbeheersing is de warmtepomp specialist van Texel

CVI Texel heeft erg veel ervaring met het installeren van warmtepompen. Wij werken samen met vooraanstaande fabrikanten zodat we u de perfecte installatie kunnen garanderen. Soms wordt de warmtepomp gecombineerd met zonnecollectoren of een cv-ketel. Ook met deze installaties hebben wij veel ervaring.

Bent u geïnteresseerd in een warmtepomp? U kunt vrijblijvend informatie aanvragen via of (0222)-313703

IGT
UNETO Vni
Install Q
F Gassen
VCA
Top