Verwarming

CVI Texel ontwerpt en installeert centraleverwarmingsinstallaties voor
nieuwbouw, verbouw of uitbreiding van woonhuizen, bedrijfsgebouwen of projecten.

Advies, ontwerp en installatie

CVI Texel ontwerpt en installeert centraleverwarmingsinstallaties voor nieuwbouw, verbouw of uitbreiding van woonhuizen, bedrijfsgebouwen of projecten. Of het nu gaat om radiatoren, vloerverwarming, luchtverwarming of een van de vele andere mogelijkheden, CVI Texel zoekt voor u naar de beste en meest gunstige oplossing. Altijd energiezuinig en met het hoogste rendement. Waar mogelijk en gewenst maken we gebruik van duurzame energiesystemen, zoals zonneboilers of aardwarmte.

Cv-ketels

De cv-ketel vormt de basis van elke verwarmingsinstallatie, thuis of in het bedrijf. Wij leveren en installeren de ketel én verzorgen het onderhoud. Dat laatste is een extra garantie dat wij altijd de beste ketel leveren. Want ú wilt geen storingen, maar wíj natuurlijk liever ook niet. Wij zijn dealer van topmerken als Nefit, Vaillant, Intergas en ATAG.

Radiatoren

Radiatoren zijn tegenwoordig een stuk kleiner dan vroeger en vormen vaak zelfs een mooie decoratieve aanvulling op uw interieur. Bovendien zijn ze veel energiezuiniger. In onze showroom vindt u de nieuwste modellen van de beste merken, waaronder Jaga, Vasco, Stelrad, Henrad en Thermrad.

Vloerverwarming

Onzichtbaar in uw interieur en met een zeer gelijkmatige, behaaglijke warmte over uw hele woon- of werkoppervlak. Zeer geschikt bij nieuwbouw, maar ook in uw bestaande woning kunnen wij heel goed vloerverwarming aanleggen en zelfs infrezen in uw bestaande vloer.

Luchtverwarming

Voor een constante en aangename luchtcirculatie – behaaglijk warm of verfrissend koel – door uw hele huis of bedrijfsgebouw, op basis van verse en gefilterde lucht. Ook hier geen radiatoren, alleen een systeem van luchtkanalen en onopvallende roosters. Snel op temperatuur, hoog rendement en lage stookkosten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over verwarmingsinstallaties, radiatoren of het vervangen van uw huidige cv-ketel? Kom dan eens langs in onze showroom of laat u door een van onze medewerkers bij u thuis uitgebreid adviseren.
Bel voor een afspraak met (0222) 313 703.

  • 43e34db20f72683ccf3b524c3cf9bcef
  • carre
  • iris
IGT
UNETO Vni
Install Q
F Gassen
VCA
Top