Service & onderhoud

CVI Texel is sterk in service en onderhoud van uw installatie.

Een vlotte, betrouwbare en degelijke uitvoering

CVI Texel is sterk in service en onderhoud van uw installatie. Wij hebben hiervoor ervaren en speciaal opgeleide monteurs in dienst zodat elke storing of onderhoud vlot, betrouwbaar en degelijk wordt uitgevoerd. Ook buiten de normale werktijden van het bedrijf zijn wij bereikbaar voor het verhelpen van storingen aan uw installatie.

Periodiek onderhoud en abonnement

Voor zowel service als voor onderhoud kunt u een abonnement bij ons afsluiten. Wij verzorgen dan voor een vast bedrag per jaar het periodiek onderhoud en de service bij storingen.

Voor installaties met meerdere toestellen, combinaties van diverse toestellen of voor meerdere woningen en/ of bungalows geven wij u graag een prijsopgave voor periodiek onderhoud op maat.

Sluit direct een een abonnement af ›

Storingen

Voor het verhelpen van storingen aan uw installaties staan wij altijd voor u klaar. Tijdens kantooruren kunt u hiervoor contact opnemen met het algemene telefoonnummer 0222-313703 en buiten onze werktijden zijn wij alleen voor het melden van storingen bereikbaar onder nummer 06-23908344.

Zelf uw storing oplossen?

Klik hier

Tips

Kleine storing? Misschien kunt u het zelf oplossen!

Sommige eenvoudige storingen aan uw installatie kunt u wellicht zelf verhelpen. Het oplossen van enkele veel voorkomende storingen hebben wij kort voor u samengevat in een stappenplan:

Download onze 10 stappenplan om uw cv-installatie zonder problemen bij te vullen.

IGT
UNETO Vni
Install Q
F Gassen
VCA
Top