Airco

Wilt u ’s zomers de hoge buitentemperaturen de baas zijn? Wilt u er thuis of in uw bedrijf behaaglijk bij zitten?

Een prettig en gezond binnenklimaat bij hoge temperaturen

Wilt u ’s zomers de hoge buitentemperaturen de baas zijn? Wilt u er thuis of in uw bedrijf behaaglijk bij zitten? Dan is airconditioning de oplossing. CVI Texel heeft zich in airco gespecialiseerd met inmiddels vijf gecertificeerde monteurs.

Advies, ontwerp en installatie

Wij ontwerpen en installeren airconditioninginstallaties voor nieuwbouw, verbouw of uitbreiding van woonhuizen, bedrijfsgebouwen of projecten. En daar is steeds meer vraag naar. Want ons klimaat verandert, met nattere, langere en warmere zomers. Warmte is heerlijk, maar door ons zeeklimaat is het hier vaak te vochtig. Airco zorgt voor een aangename en ideale binnentemperatuur, een lagere relatieve vochtigheid én een gezond binnenmilieu, met schonere lucht dankzij geavanceerde filtertechnieken.

Verhoging arbeidsproductiviteit en omzet, minder storingen

Dankzij de aangename temperatuur en juiste luchtvochtigheid, verbetert airconditioning ons gevoel van welzijn en de arbeidsproductiviteit. Mensen presteren dus aanzienlijk beter! Ook ontstaan er minder storingen aan gevoelige elektronische apparatuur. In winkels, warenhuizen en horecagelegenheden blijkt een hoger comfort te leiden tot hogere omzetten.

Genieten van onze nachtrust

Airconditioning zorgt ook thuis voor de perfecte temperatuur. In de werkkamer, de praktijkruimte en niet te vergeten de slaapkamer. Dat betekent ook lekker slapen tijdens warme zomernachten.

Weg met schimmels, huiszwam en huisstofmijt

Een lagere luchtvochtigheid voorkomt de groei van schimmels, huiszwam en huisstofmijt. Airco zorgt voor schonere en ontvochtigde lucht en dat vermindert klachten aan de luchtwegen en voorkomt allergieën, vermoeidheid en hoofdpijn. Iedere ruimte in huis of bedrijf kunt u eenvoudig naar eigen voorkeur met een afstandsbediening instellen.

Prachtig design

Dankzij de mooie vormgeving, de neutrale kleur en de softline look zijn airconditioners harmonieus in elk type interieur in te passen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over airconditioning? Kom dan eens langs in onze showroom of laat u door een van onze medewerkers bij u thuis uitgebreid adviseren.
Bel voor een afspraak met (0222) 313 703.

  • ATXS-K 01 001 Lifestyle---Application-pictures
  • FTX-GV Lifestyle- -Application-pictures
  • FTXKS-D Lifestyle- -Application-pictures
  • FTXKS-D Lifestyle---Application-pictures
  • FTXN25-35JEV1B FTXN-K FTXN-L-9 Lifestyle---Application-pictures
IGT
UNETO Vni
Install Q
F Gassen
VCA
Top